Forcapil rendeléseForcapil

Milyen hatóanyagokat tartalmaz a Forcapil kapszula?

(5/1)

A Forcapil kapszula legfontosabb összetevői, és azok mennyisége kapszulánként:

  • L-cisztein: 150 mg
  • L-metionin: 50 mg
  • B5-vitamin: 9 mg
  • B6-vitamin: 1 mg
  • B9-vitamin: 100 µg
  • D3-vitamin: 2,5 µg
  • B8-vitamin: 225 µg
  • Cink: 7,5 mg

forcapil kapszula

A Forcapil kapszulából minden reggel 2 darabot kell vízzel bevenni, de a kapszulák igény esetén szétbonthatók, tartalmuk szinte bármilyen élelmiszerben, például joghurtban vagy gyümölcspépben elkeverhető.
A Forcapil kapszula egy komplex formulát tartalmaz, amely a B5, B6, B8, B9 vitaminokból, D3-vitaminból, ásványi anyagokból, és olyan kénes aminosavakból (metionin, cisztein), amelyek az egészséges hajban is megtalálhatók, ezzel az összetétellel pedig segít visszaállítani és megőrizni a haj szépségét és erejét. A metionin és a cisztein kénes aminosavak, amelyek nélkül elképzelhetetlen a gyönyörű és egészséges haj, a metionin pedig a keratin szintézisének egyik előanyaga, amely folyamatot a D3-vitamin is elősegít. A keratin a haj és a körmök egyik legfontosabb építő fehérjéje, ettől lesznek azok csillogók, fényesek, rugalmasak és a környezeti hatásokkal szemben ellenállók. A keratin az emberi bőr külső rétegének felépítésében is kulcsfontosságú, szintézisét pedig a B-komplex vitaminok és a cink is elősegítik.

A piridoxin (B6-vitamin) esszenciális a szervezetben a fehérjék és aminosavak anyagcseréje, valamint az emberi sejtek metabolizmusa szempontjából. A legjobb hatás érdekében kénes aminsavakkal, cisztinnel és metioninnel kell kombinálni, pontosan úgy, ahogy a Forcapilban megtalálható. A folsav (B9-vitamin) részt vesz az aminosavak normál szintézisében, éppen ezért kombinálják a Forcapilban kénes aminosavakkal. A biotin (B8 vagy H-vitamin) segít az egészségesen puha, erős és csillogó haj megőrzésében, a D3-vitaminnak pedig a sejtosztódásban és a keratinszintézisben van kulcsfontosságú szerepe. A Forcapil cinket is tartalmaz, ami az emberi szervezet számára talán a legfontosabb ásványi anyag, és mint ilyennek, a fehérjék felépítésében és a keratinszintézisben is fontos szerep jut. Mindezen hatóanyagok révén képes a Forcapil helyreállítani és megőrizni a gyönyörű hajat, bőrt és körmöket.

Értékelés
(5/1)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).
Legújabb értékelés
Értékelést írta
Kovács Anna
2018-03-21
Ami tetszik: Remek termék. A körmöm is és a hajam is sokkal szebb lett Ami nem tetszik: lehetne kicsit olcsóbb

Szeretem ezt a termékcsaládot. Korábban a forcapil -t használtam Forcapil Hair Activ terméket használom és nagyon bevált.