Kik és hogyan használhatják a Forcapil-készítményeket?

(5/2)

A Forcapil kiváló és sokoldalú szer, amit szinte bárki szedhet, mindenféle káros mellékhatás nélkül. A legtöbb hajhullásban szenvedő páciens a kezelés eredményességét már az első hónap után tapasztalja. Szoptatós kismamák, laktóz- és gluténérzékenyek, sőt már a második trimeszterben lévő terhes nők is biztonsággal szedhetik a kapszulát. Cukorbetegek is nyugodtan fogyaszthatják, hiszen a benne lévő szénhidrát mennyisége annyira alacsony, hogy rendeltetésszerű alkalmazás esetén semmilyen eltérést nem okoz a vércukor szintjében.
 

Aggodalomra semmi ok!

Nem kell aggódni amiatt, hogy a Forcapil-termékek esetleg a test más részeinek nem kívánt szőrösödését okozhatják, ez ugyanis teljességgel kizárt. A test szőrösödésének nincsen semmi köze a hajnövekedéshez, a szervezet más mechanizmusai felelősek érte, amelyeket a Forcapil nem stimulál. A Forcapil-kapszulák teljes biztonsággal kinyithatók, tartalmuk belekeverhető szinte bármilyen élelmiszerbe, például smoothie-ba vagy joghurtba, de mézzel elkeverve kanalasként is be lehet venni. Nem kell aggódni amiatt sem, hogy a Forcapil szedése bármilyen túladagolást okozna, még akkor sem, ha Önt csontritkulás ellen D-vitaminnal kezelik. Bár a Forcapil tartalmaz D-vitamint, annak mennyisége nem fogja befolyásolni az Ön csontritkulás elleni kezelésének eredményességét.
 

Tartsa be az utasításokat, hogy sikerrel és biztonsággal használhassa a Forcapilt!

A Forcapil-készítmények biztonságosak, ettől függetlenül nagyon fontos néhány óvintézkedés betartása: ha Önt bármilyen más szerrel kezelik hajhullás ellen, a Forcapil alkalmazása előtt kérje ki a másik kezelést előíró kezelőorvos véleményét, hogy biztonságosan, és a legjobb eredményt elérve használhassa a készítményt. Fontos, hogy mindig tartsa be a használati útmutatóban foglaltakat, ne térjen el azoktól akkor sem, ha úgy látja, hogy tünetei rosszabbodtak. Mindenképpen be kell tartani a kezelés időtartamát, amely legalább 2 és legfeljebb 4 hónap, ami után mindenképpen 1 hónap szünetet kell tartani.

 

 

 

 

Forcapil kapszula 60dbhajra és körömre (Arkopharma)

-19% Forcapil kapszula 60db hajra és körömre (Arkopharma)

FORCAPIL KAPSZULA HAJRA,KÖRÖMRE 60 DB- Kiszerelés: 60 db: A forcapil kapszula a haj és a köröm növekedését, vitalitását segítő tápanyagok optimális kombinációját tartalmazza.

Ár: 4290 Ft
5290 Ft
Megnézem

Forcapil kapszula 180dbhajra és körömre (Arkopharma)

-15% Forcapil kapszula 180db hajra és körömre (Arkopharma)

FORCAPIL KAPSZULA HAJRA,KÖRÖMRE 180 DB- Kiszerelés: 180 db: A forcapil kapszula a haj és a köröm növekedését, vitalitását segítő tápanyagok optimális kombinációját tartalmazza.

Ár: 9590 Ft
11290 Ft
Megnézem
Értékelések (2)