Milyen hatóanyagokat tartalmaz a Forcapil kapszula?

A Forcapil kapszula legfontosabb összetevői, és azok mennyisége kapszulánként:

  • L-cisztein: 150 mg
  • L-metionin: 50 mg
  • B5-vitamin: 9 mg
  • B6-vitamin: 1 mg
  • B9-vitamin: 100 µg
  • D3-vitamin: 2,5 µg
  • B8-vitamin: 225 µg
  • Cink: 7,5 mg

forcapil kapszula

A Forcapil kapszulából minden reggel 2 darabot kell vízzel bevenni, de a kapszulák igény esetén szétbonthatók, tartalmuk szinte bármilyen élelmiszerben, például joghurtban vagy gyümölcspépben elkeverhető.
A Forcapil kapszula egy komplex formulát tartalmaz, amely a B5, B6, B8, B9 vitaminokból, D3-vitaminból, ásványi anyagokból, és olyan kénes aminosavakból (metionin, cisztein), amelyek az egészséges hajban is megtalálhatók, ezzel az összetétellel pedig segít visszaállítani és megőrizni a haj szépségét és erejét. A metionin és a cisztein kénes aminosavak, amelyek nélkül elképzelhetetlen a gyönyörű és egészséges haj, a metionin pedig a keratin szintézisének egyik előanyaga, amely folyamatot a D3-vitamin is elősegít. A keratin a haj és a körmök egyik legfontosabb építő fehérjéje, ettől lesznek azok csillogók, fényesek, rugalmasak és a környezeti hatásokkal szemben ellenállók. A keratin az emberi bőr külső rétegének felépítésében is kulcsfontosságú, szintézisét pedig a B-komplex vitaminok és a cink is elősegítik.

A piridoxin (B6-vitamin) esszenciális a szervezetben a fehérjék és aminosavak anyagcseréje, valamint az emberi sejtek metabolizmusa szempontjából. A legjobb hatás érdekében kénes aminsavakkal, cisztinnel és metioninnel kell kombinálni, pontosan úgy, ahogy a Forcapilban megtalálható. A folsav (B9-vitamin) részt vesz az aminosavak normál szintézisében, éppen ezért kombinálják a Forcapilban kénes aminosavakkal. A biotin (B8 vagy H-vitamin) segít az egészségesen puha, erős és csillogó haj megőrzésében, a D3-vitaminnak pedig a sejtosztódásban és a keratinszintézisben van kulcsfontosságú szerepe. A Forcapil cinket is tartalmaz, ami az emberi szervezet számára talán a legfontosabb ásványi anyag, és mint ilyennek, a fehérjék felépítésében és a keratinszintézisben is fontos szerep jut. Mindezen hatóanyagok révén képes a Forcapil helyreállítani és megőrizni a gyönyörű hajat, bőrt és körmöket.

Forcapil termékek rendelése

Forcapil Hair Activtabletta 90 db (Arkopharma)

Forcapil Hair Activ tabletta 90 db (Arkopharma)

3 hónapos intenzív kúra! Aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Ár: 13990 Ft
Megnézem

Forcapil kapszula 180dbhajra és körömre (Arkopharma)

Forcapil kapszula 180db hajra és körömre (Arkopharma)

Haj- és körömerősítő készítmény. Bizonyított vitalitás, feltűnő csillogás. Hosszútávú alkalmazás mellett folyamatosan biztosíthatjuk a hajunk és körmeink számára fontos vitaminokat és ásványi anyagokat,így nem kell sem töredező hajvégekre számítanunk, sem gyenge, repedező körmökre.

Ár: 11990 Ft
Megnézem
Vélemények (1)