Tippek a szép hajért és körmökért

A haj a nőknél és a férfiaknál is a megjelenés fontos része, a gyönyörű haj elengedhetetlen ahhoz, hogy jó benyomást keltsünk más emberekben.
Életünk során körülbelül 200 ezer hajjal rendelkezünk, amelyek egyenként mintegy 20 alkalommal képesek magukat megújítani, így könnyen kiszámolható, hogy egész életünkben 4 millió hajszálat növesztünk. Éppen ezért szükséges, hogy megfelelően ápoljuk és vigyázzunk a hajunkra, hiszen annak egészsége a szépség forrása. A szép haj eléréséért érdemes naponta masszírozni a fejbőrt, ezt végezhetjük ujjainkkal vagy erre a célra kifejlesztett fejmasszírozó eszközzel is. Így felpezsdítjük a vérkeringést, ami által fokozódik a haj növekedése. Rendszeresen mossunk hajat, de ne vigyük túlzásba, mert a nagyon gyakori mosás kiszárítja a fejbőrt, fénytelenné teszi a hajat.
Sose fésüljük vagy keféljük durván a hajunkat, mindig óvatosan, ne tépve. Végezetül igyunk sok vizet, étkezzünk egészségesen, és időnként szedjünk olyan étrendkiegészítőt, amely belülről táplálja a hajunkat.

forcapil

A Forcapil erre is ideális megoldást jelent.

A körmök egészsége szintén mindkét nemnél fontos, és nem is csak esztétikai megfontolásból. Ha nem vigyázunk rájuk, nem ápoljuk körmeinket, könnyen megbetegedhetnek, és néhány a körmöket megtámadó fertőzés, főként ha gombák okozzák, meglehetősen makacs. Ellenállóbbá tehetjük körmeinket, ha naponta legalább egyszer hidratáló krémmel bekenjük a körömágyakat minden ujjunkon. A körmök egészségéért szintén fontos a megfelelő folyadékbevitel, ezért igyunk sok vizet. Figyeljünk oda, hogy megfelelő mennyiségben fogyasszunk B-vitamint tartalmazó ételeket, és szedjünk táplálékkiegészítőt, amennyiben szükséges. A Forcapil ideális megoldást jelent a körmök egészségének megőrzésére. Fontos továbbá, hogy a körömvágást rendszeresen, de kíméletesen végezzük, ügyeljünk arra, hogy ne sértsük meg a körömágyakat! A körömlakkok sok esetben jól védik a körmöket a külső behatásoktól, de tartózkodjunk azok folyamatos használatától, időről időre hagyjuk pihenni a körmöket, és hosszabb periódusban ne használjunk körömlakkot.

Forcapil termékek rendelése

Forcapil Hair Activtabletta 90 db (Arkopharma)

Forcapil Hair Activ tabletta 90 db (Arkopharma)

3 hónapos intenzív kúra! Aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Ár: 13990 Ft
Megnézem

Forcapil kapszula 180dbhajra és körömre (Arkopharma)

Forcapil kapszula 180db hajra és körömre (Arkopharma)

Haj- és körömerősítő készítmény. Bizonyított vitalitás, feltűnő csillogás. Hosszútávú alkalmazás mellett folyamatosan biztosíthatjuk a hajunk és körmeink számára fontos vitaminokat és ásványi anyagokat,így nem kell sem töredező hajvégekre számítanunk, sem gyenge, repedező körmökre.

Ár: 11990 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!