Milyen választékban kaphatók a Forcapil termékcsalád tagjai?

A termékcsaládnak három tagja van: kapszula, oldat, sampon. A kapszulát és az oldatot érdemes együtt alkalmazni, a Forcapil-kezelés pedig a hozzájuk tartozó hajerősítő és -tápláló samponnal tehető teljessé.

forcapil kapszula

Mit tartalmaz az oldat?

A Forcapil oldatot naponta egyszer, a fejbőrbe körkörös mozdulatokkal bemasszírozva kell használni. Komponensei képesek megújítani a hajhagymát és fokozni a keratinszintézis szintjét a fejbőrben és a hajban. A keratin, amely a haj és a köröm egyik kulcsfontosságú felépítő fehérjéje, rugalmasságot, fényességet és ellenálló képességet biztosít.

Vitaminok. Az oldat a hajnövekedést serkentő vitaminokat, így B5 és B6 vitamint, valamint biotint tartalmaz, amely a zsírsavak szintézisében és lebontásában játszik kulcsszerepet. A hajon alkalmazva csökkenti a faggyúkiválasztást, és fejleszti a haj minőségét.
Ginkgo biloba. Egy növényi kivonat, amely természetes antioxidáns, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és tonizáló hatással rendelkezik, valamint a fejbőrben, a hajhagymák mellett elhelyezkedő hajszálerek mikrokeringését serkentve képes stimulálni a haj növekedését.
Csalán. A csalán növényt és kivonatait évszázadok óta használják a népi gyógyászatban, természetgyógyászatban, és kedvező hatása orvosilag is igazolt. Számos sampon tartalmaz csalánkivonatot annak kondicionáló és korpaellenes hatása miatt.
Köles. A köles kiváló természetes aminosavforrás, tartalmazza a haj egészsége és keratinszintézise szempontjából különösen fontos kénes aminosavakat, a metionint és ciszteint. 
Zsurló. Az egyik legrégebben használt gyógynövény, amely segít a haj rugalmasságának helyreállításában, emellett vérzést csillapító és antisztatikus hatása is van. Természetes antioxidánsként működik, gyógyhatása széles körben ismert.
 

Kell-e az oldat is a kapszula mellé?

A Forcapil oldatot azért fejlesztették ki, mert a kapszulával együtt alkalmazva annak hatását kiegészíti, a kezelés akkor a leghatékonyabb, ha mindkettőt alkalmazzuk. Fontos, hogy az oldat kizárólag külsőleg használható, lenyelni nem szabad!

 

 

 

Forcapil termékek rendelése

Forcapil Spray HajhullásEllen 125ml

Forcapil Spray Hajhullás Ellen 125ml

Hajhullás elleni spray - Rugalmatlan, devitalizált hajra 

Ár: 7295 Ft
Megnézem

Forcapil hajerősítősampon 200ml - Hajhullás ellen

Forcapil hajerősítő sampon 200ml - Hajhullás ellen

Forcapil Hajerősítő Sampon - hajhullás ellen megerősíti és szilárdítja a hajszálak rostjait, energiát és vitalitást ad a hajnak, napi szintű védelmet biztosít 90%-os elégedettség, hajhullás ellen is kiváló választás lehet: alkalmazási teszt, 21 felhasználóval. A toleranciavizsgálat dermatológiai felügyelet mellett készült.

Ár: 4790 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!