Miért hullik a hajam? Kopaszodom? Mihez kezdjek?

A hajhullás és a kopaszodás bárkit érinthet, kortól és nemtől függetlenül, öreget és fiatalt, nőt és férfit egyaránt. Számos oka lehet, az alábbiakban csak néhány alapvető fajtájával foglalkozunk. Bármelyik okra is legyen azonban visszavezethető az Ön hajhullása, a vitamin- és tápanyaghiány, valamint az elégtelen keratinszintézis biztosan közrejátszik. A Forcapil ezen okokat megszünteti, így működik. Éppen ezért Önnek mindenképpen érdemes kipróbálnia a Forcapil hajhullás elleni szert!

forcapil


Sokaknak már egy hónap alatt segít!

A legtöbb ember naponta 50-100 hajszálat veszít el. Ez teljesen normális, és általában nem okoz semmilyen látható vagy érzékelhető változást, mivel ugyanennyi új hajszál nő is helyette, ez a dolgok menete a fejbőrön. A kóros hajhullás akkor következik be, ha ez a körforgás megakad: a szőrtüszők elpusztulnak, hegszövet veszi át a helyüket. Ennek pontos okai nem feltétlenül azonosíthatók, de a következő tényezők valamelyike bizonyosan közrejátszik: öröklődés, hormonális változás, betegség, gyógykezelés.
A leggyakoribb az öröklődésre visszavezethető hajhullás, ami férfiaknál felkopaszodást és/vagy kopasz foltokat, nőknél pedig elvékonyodó hajat eredményez. Az öröklődés meghatározza azt az életkort, amelyben a hajhullás bekövetkezik, de annak sebességét és kiterjedtségét is. Akár a pubertás korban elkezdődhet, és a haj hosszára és vastagságára is hatással van.

Hormonális változások vagy betegségek esetén is bekövetkezhet nagymértékű hajhullás. Hormonális eredetű hajhullás gyakran előfordul a terhesség vagy a szoptatás alatt, menopauza környékén, illetve a pajzsmirigy rendellenes működésével összefüggésben. Viszonylag gyakori jelenség a foltos kopaszság, amikor egy hibás immunreakció következtében jön létre: a szervezet saját maga támadja meg a fejen lévő szőrtüszőket. Okozhatják a hajhullást különböző bakteriális, vírusos és gombás fertőzések, de akár mentális zavarok is.

Egyes gyógyszerek is okozhatnak komoly hajhullást, a legismertebb példa a rákban szenvedők kemoterápiás gyógyszereinek ilyen hatása, de előfordul a depresszióra, magasvérnyomás-betegségre vagy ízületi gyulladásra felírt egyes gyógyszerek és néhány fogamzásgátló esetében is.

Forcapil kapszula 60dbhajra és körömre (Arkopharma)

-19% Forcapil kapszula 60db hajra és körömre (Arkopharma)

FORCAPIL KAPSZULA HAJRA,KÖRÖMRE 60 DB- Kiszerelés: 60 db: A forcapil kapszula a haj és a köröm növekedését, vitalitását segítő tápanyagok optimális kombinációját tartalmazza.

Ár: 4290 Ft
5290 Ft
Megnézem

Forcapil kapszula 180dbhajra és körömre (Arkopharma)

Forcapil kapszula 180db hajra és körömre (Arkopharma)

FORCAPIL KAPSZULA HAJRA,KÖRÖMRE 180 DB- Kiszerelés: 180 db: A forcapil kapszula a haj és a köröm növekedését, vitalitását segítő tápanyagok optimális kombinációját tartalmazza.

Ár: 9590 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!