Miért hullik a hajam? Kopaszodom? Mihez kezdjek?

A hajhullás és a kopaszodás bárkit érinthet, kortól és nemtől függetlenül, öreget és fiatalt, nőt és férfit egyaránt. Számos oka lehet, az alábbiakban csak néhány alapvető fajtájával foglalkozunk. Bármelyik okra is legyen azonban visszavezethető az Ön hajhullása, a vitamin- és tápanyaghiány, valamint az elégtelen keratinszintézis biztosan közrejátszik. A Forcapil ezen okokat megszünteti, így működik. Éppen ezért Önnek mindenképpen érdemes kipróbálnia a Forcapil hajhullás elleni szert!

forcapil


Sokaknak már egy hónap alatt segít!

A legtöbb ember naponta 50-100 hajszálat veszít el. Ez teljesen normális, és általában nem okoz semmilyen látható vagy érzékelhető változást, mivel ugyanennyi új hajszál nő is helyette, ez a dolgok menete a fejbőrön. A kóros hajhullás akkor következik be, ha ez a körforgás megakad: a szőrtüszők elpusztulnak, hegszövet veszi át a helyüket. Ennek pontos okai nem feltétlenül azonosíthatók, de a következő tényezők valamelyike bizonyosan közrejátszik: öröklődés, hormonális változás, betegség, gyógykezelés.
A leggyakoribb az öröklődésre visszavezethető hajhullás, ami férfiaknál felkopaszodást és/vagy kopasz foltokat, nőknél pedig elvékonyodó hajat eredményez. Az öröklődés meghatározza azt az életkort, amelyben a hajhullás bekövetkezik, de annak sebességét és kiterjedtségét is. Akár a pubertás korban elkezdődhet, és a haj hosszára és vastagságára is hatással van.

Hormonális változások vagy betegségek esetén is bekövetkezhet nagymértékű hajhullás. Hormonális eredetű hajhullás gyakran előfordul a terhesség vagy a szoptatás alatt, menopauza környékén, illetve a pajzsmirigy rendellenes működésével összefüggésben. Viszonylag gyakori jelenség a foltos kopaszság, amikor egy hibás immunreakció következtében jön létre: a szervezet saját maga támadja meg a fejen lévő szőrtüszőket. Okozhatják a hajhullást különböző bakteriális, vírusos és gombás fertőzések, de akár mentális zavarok is.

Egyes gyógyszerek is okozhatnak komoly hajhullást, a legismertebb példa a rákban szenvedők kemoterápiás gyógyszereinek ilyen hatása, de előfordul a depresszióra, magasvérnyomás-betegségre vagy ízületi gyulladásra felírt egyes gyógyszerek és néhány fogamzásgátló esetében is.

Forcapil termékek rendelése

Forcapil Hair Activtabletta 90 db (Arkopharma)

Forcapil Hair Activ tabletta 90 db (Arkopharma)

3 hónapos intenzív kúra! Aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Ár: 13990 Ft
Megnézem

Forcapil kapszula 180dbhajra és körömre (Arkopharma)

Forcapil kapszula 180db hajra és körömre (Arkopharma)

Haj- és körömerősítő készítmény. Bizonyított vitalitás, feltűnő csillogás. Hosszútávú alkalmazás mellett folyamatosan biztosíthatjuk a hajunk és körmeink számára fontos vitaminokat és ásványi anyagokat,így nem kell sem töredező hajvégekre számítanunk, sem gyenge, repedező körmökre.

Ár: 11990 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!